Seguidores

1 dic 2018

SEMBRAM A L'HORT DE L'ESCOLA

La nostra escola és especial ... el lloc on està ubicada, els infants...les famílies. En som ben conscients, del  privilegi que tenim totes i tots els que de qualque manera feim de l'escola, la nostra escola, la nostra llar.
Estam en contacte directe amb la natura i això ens obre un ventall immens de possibilitats, d'experiències, d'emocions...

Fa tres cursos tenguérem la sort de rebre a una família excepcional, com totes les que formau part d'aquesta comunitat, però diferent, perquè entenem que tots vosaltres sou especials, únics...irrepetibles. Na Neus i la seva família triaren la nostra escola com el nou espai de jocs i aprenentatges de la seva menuda. D'ençà...tenim un HORT  al jardí. El seu pare Tomàs es va encarregar de fer tot el possible i tot el necessari per posar-lo en marxa i ja és un ritual que en arribar novembre torni a posar tot el seu esforç en reactivar l'hort fent-lo net, preparant la terra, ajudant-nos a sembrar i assessorant-nos de còm cuidar-lo per treurer-li profit.

El passat dijous vam dedicar el dia a la sembra: pastanagues, carxofes, pèsols, faves, espinacs, lletugues, maduixes...tot això vam poder sembrar i ho vam fer de mica en mica...amb calma, com es cuinen els menjars més deliciosos. Durant tot lo dia els infants de 4 i 5 anys que ho desitjaven van anar sortint per equips cooperatius al jardí i van gaudir de la terra, de les plantes, de l'aigua, del sol... 

Us deixam un recull de fotos per a que us pogueu fer una idea dels moments màgics que vam sentir i viure no fa gaire dies.



"Sólo si nos detenemos a pensar en las pequeñas cosas llegaremos a comprender las grandes"
José Saramago

No hay comentarios:

Publicar un comentario